zondag 20 april 2014

Moederdag ideetjes

Daar was ze eindelijk weer een keertje. Ik heb de afgelopen tijd genoeg dingetjes gemaakt, en ook foto's ervan, maar nog geen moment gevonden om ze te plaatsen.

Ik begin maar weer met iets wat over 3 weken is, Moederdag. Vorige week liep ik in een winkel en zag ik een beugelfles meteen had ik er ideetjes voor. Ik nam er gelijk maar twee mee, want wat al er eentje fout gaat en de winkel heeft er geen één meer als ik voor een andere komt.

Nog eventjes heb ik lopen twijfelen tussen etsen en het gebruik van vinyl, maar al snel bleek het sjabloon voor het etsen makkelijk te pakken en geëtst ging er worden.
 
Het is de bedoeling dat in deze beugelflessen gerbera's komen. En als dit nog niet genoeg was had ik onlangs al leuke windlichtjes gekocht om te etsen, maar ik kreeg het sjabloon er voor geen meter op.
Tijdens een test sessie voor nieuwe mesje heb ik maar vinyl uitgesneden om hier op te plakken met het volgende schattige resultaat.

Als dit geen geslaagde Moederdag cadeautjes zijn dan weet ik het niet meer (wel hopen dat ik de plantjes 3 weken in leven weet te houden).

 At last, there she is again. I've made some things recently, but I didn't have time to post any of them.
So I choose to do the one most will have some trouble with.

In 3 weeks it will be Mothersday. Last week I walked into a store a saw the cute looking bottles. I needed to get one, but got two. Because what If one fails and I go to the store and there not there anymore.

Just for a little while I was doubting between etching and the use of vinyl. But I soon found out that the template for etching was sticking quite easy, so I went with etching.

i intend to put gerberas in the bottles. And if this isn't enough.  I recently bought some tiny wind lights I intended to etch , but I couldn't get the template on right. During a test session for new knife I only cut vinyl to stick with the following cute result here.If this aren't succesfull Motherday gifts, I don't know what is ( I only hopeI can keep the plants alive for 3 weeks)

3 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk, vooral die flesjes, handig dat je dat zelf kunt, kun je eindeloos variëren met teksten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gave moederdagcadeautjes...mooi gedaan nu nog verkopen?????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk idee!
  Echt heel mooi gedaan!
  Ik duim mee dat plantjes goed mogen blijven.
  Supermooi gemaakt!
  Groetjes,
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog!
Ik vind het leuk om van je te horen en ik ben blij met elke opmerking!
Esmé

Thank you for visting my blog!
I love hearing from you, and I appreciate every comment you leave me!
Esmé